CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

indah ciptaannya..

indah ciptaannya..
Pantai Pandak, Cendering.

my dear honey...

Sunday, 6 May 2012

UniSZA :D

Hello Peeps!!

Entah kenapa, hati ni rasa terdetik pulak nak cerita pasal U kite ni haa...
Bukan pe.. kadang2, aku bangga jugak dgn U tmpat aku menuntut ilmu ni..
(not to meantioned that aku berlagak masuk u..)
Cuma nak share some info bout UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN... 
Dgn kata semangat ''ILMU DEMI FAEDAH INSAN"
Sebuah Universiti yang menawarkan begitu banyak course mempunyai 9 fakulti which are:

  • Faculty of Languages and Communication
  • Faculty of Informatics
  • Faculty of Islamic Contemporary Studies
  • Faculty of Business Management and Accountancy
  • Faculty of Agriculture and Biotechnology
  • Faculty of Medicine and Health Science
  • Faculty of Innovative Design and Technology
  • Faculty of Law and International Relations
  • Faculty of Food Technology
Mase mula2 datang, aku rasa WOWW besar nya U ni..macam boleh sesat woo...tpi, bila dah lama, tak nmpak besar dah...AHAHAH...Rasa bangga bile some of my friends yg dtg dr u lain bg compliment "Waaahh, besar sey U kau..best kowt!"

Okay.. UniSZA or formerly known as KUSZA pastu tukar jdi UDM pastu tukar baru la jdi UniSZA terletak di Gong Badak, Kuala Terengganu..Sebelah UMT.. UniSZA ada masjid sendiri which is Masjid UniSZA (u lain xde kowt..hihi)

ok.ni main gate kampus Gong Badak..
apa lagi nk cite ea... emm...majority students kt U ni adalah students dari fakulti Kontemporari Islam.. rasanya Faculty Bahasa yang kecik..huhuhu kesian....okay, so... the following pictures will tell about UniSZA :))
ini Masjid UniSZA,,,Cantek kan?

This is the main hall called Dewan Al-Muktafi Billah Shah (DABS)
Hostel baru..best3!

Asrama kami.... :D



























oke.. tu je...nak tau lebih lanjut? meh ar datang UniSZA.. :D
Berbanggalah dgn U kita.. !

1 comments:

MiNaLoVeSyLvErStEr said...

wahh cantek u ni kak.. sye bakal plajar kat sini ..I shaa Allah