CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

indah ciptaannya..

indah ciptaannya..
Pantai Pandak, Cendering.

my dear honey...

Monday, 11 June 2012

I AM 20!!

Assalamualaikum w.b.t...Semoga kita semua dibawah lembayung rahmatNya...
Dear readers....

Today... 12 JUN 2012
Its my Birthday!!!
Today..i'm already 20....

I am Birthday Girl (today)!!!


I feel sad because this is my first birthday without family beside me....
selalunye....tiap kali besday aku...
mesti mak masuk bilik.... peluk cium aku pagi2...
petang @ malam...ade la makan2 or at least BBQ
with all my friends....tpi....
tahun ni xde...hmmm....
sabar ye wahai hati Amalina Nabilah....

ni yg rase nk berlari balik Johor je ni....
xpe2...harap2 tahun ni last year la aku celebrate besday kat bumi Terengganu ni...

Haa..meh rapat2..kita makan kek sama2....
ehh.....jgn makan!! sebab comel sangat!! kita tengok jelaah ae? :P


Terima Kasih YA ALLAH kerana masih membei peluang pada hamba yg
menumpang di bumi sementara ini...
Terima Kasih mak ayah yg dah jaga, didik , n besarkan Akak selama 20 tahun ni...
Terima Kasih Adik n Amar yg jadi kawan n musuh aku selama ni..
Terima Kasih Besties (Julia n Dayah) yang xpernah lupa Birthday kawan korang yg kecikk ni..hehe
Terima Kasih atas doa2 rakan2 seperjuangan (cewaah ayat kauu) di UniSZA especially Teslians...
Terima Kasih Semua!!!!

3 comments:

Princess Syazliyana said...

happy birthday sis !! semoga pnjg umur :)

Mieya Atiera said...

happy belated birthday sis :)

amalina nabilah said...

thank you sweetie syazliana n mieya :D