CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

indah ciptaannya..

indah ciptaannya..
Pantai Pandak, Cendering.

my dear honey...

Sunday, 10 June 2012

Dilemma~

Aku tak tau la nape ngn system portal unisza ni...
sampai aku xdpt tau duk asrama mana....
pemohonan bjaya but then, bile tngok kat maklumat asrama "TL (Tinggal Luar)
hampeehh...
so, i decided to stay at any rent house for temporary...
so...aku stay kat area Padang Nenas (for 2nd time after semester 3)..
rumah quit good laa... sewa RM400 (RM900 deposit)...bilik 3...dua bilik ai...ruang tamu luas...
and yg paling pnting housemate smua mmber2 aku jugak study TESL...So, no hal~

Berbalik pada hostel, aku kena tunggu studnet Degree abis sem baru aku boleh tahu dapat asrama mana....
so, dua minggu ni aku dduk laa kat istana 400 ni dulu....

kalau ikutkan ayah...dy suruh aku stay je kt umah sewa...tapi...rumah sewa ni
jauh laaa dr SK Manir (tempat praktikal)....cm xlarat rasenye nk drive hari2 ke sane....
dh dpt save duit utk tmpat tinggal, kena spent lebih utk minyak pulak...



soooooo.....i am reaaaallly confuse now,...
nk stay je kat rumah sewa ni atau stay kat hostel....

(kata hati lebih pd stay hostel)

huuuaarrrgghhhhh T.T

2 comments:

iehahfarihah said...

salam kenal..

still kt hostel lagi ok kot..dekat pun dekat ngan Fakulti kan..

done follow awak..

follow me back ok..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

amalina nabilah said...

btw...next week start practical at sk manir... tu yg btambh kompius..wether nk stay outside campus or not...hehe...

done follow yours ^^